Geachte mevrouw, mijnheer,

Op 23 november en 9 december wordt groot onderhoud verricht aan de stroomvoorziening van een van onze datacentra. Alhoewel Webdata alle maatregelen treft om de overlast voor u te minimaliseren willen we u toch informeren over de aanleiding van het onderhoud en de eventuele gevolgen voor u

In deze mail leest u het volgende:
1. Aanleiding voor het onderhoud
2. Gevolgen voor u
3. Voor meer informatie

1. Aanleiding voor het onderhoud Webdata maakt gebruik van een aantal datacentra voor het leveren van de dienstverlening aan u, waaronder het datacenter van euNetworks in Amsterdam. Dit datacenter is een van de oudere centra en is gebouwd op basis van uitgangspunten en ontwerpen van een aantal jaar geleden. In de afgelopen jaren zijn de eisen echter veranderd waardoor aanpassing van een aantal belangrijke onderdelen nu noodzakelijk is geworden. Om deze reden heeft euNetworks besloten tot groot onderhoud.

Het belangrijkste onderdeel hierbij is de stroomvoorziening: Met het compacter worden van servers is ook de behoefte aan stroom toegenomen. Hiertoe zal de stroomvoorziening worden vernieuwd en worden bijgewerkt naar de huidige standaard.

2. Gevolgen voor u Het merendeel van de systemen zal van het onderhoud niets merken. Webdata heeft bij het opzetten van de hostingomgevingen een aantal maatregelen getroffen die het aanpassen van de stroomvoorziening mogelijk maken zonder dat dit tot downtime leidt.

Voor sommige omgevingen geldt echter dat deze nog een kleine aanpassing vereisen om het grote onderhoud zonder verdere problemen te kunnen doorstaan. De klanten voor wie dit geldt zullen hierover binnenkort nader worden bericht.

3. Voor meer informatie Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen of opmerkingen? Stuurt u deze dan naar de Webdata Servicedesk op support@webdata.be Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoorden.

Met vriendelijke groeten,
Webdata Servicedesk

Sunday, November 22, 2015

« Terug